Uitgebracht

“Waar ben ik in verzeild geraakt”

Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek luid de zomer in met een nieuwe single. De nieuwe single met de titel; “Waar ben ik in verzeild geraakt” is met een heerlijke accordeon sound, een lekkere beat, zomerse sferen en klanken van gitaren een lekkere vrolijke feestplaat, kortom een zomers liedje wat op vele terrassen en in kroegen gedraaid zal gaan worden, een lekker vlot nummer wat blijft hangen als u het gehoord hebt.

“Ciao Amore”

Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek bracht in maart 2017 zijn eerste singel uit met de titel; “Om bij jou te zijn”. De lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders. Nu, een half jaartje later is het tijd voor de opvolger van deze succes singel. Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die voor hem een gloednieuwe singel schreef en produceerde. De nieuwe single met de titel; “Ciao amore” is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat.

“Het nummer blijft meteen in je hoofd hangen” zegt Erik de Greef enthousiast.  De single wordt gepresenteert op vrijdag 27 oktober en is vanaf dan ook al verkrijgbaar via alle grote download- en streaming portals op het label AKMP.

Ook zal zijn videoclip worden gelanceerd die o.a. te zien zal zijn op Youtube en diverse tv zenders.
Een goede opvolger voor Erik de Greef die ongetwijfeld in de smaak zal gaan vallen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

“Om bij jou te zijn”

Een heerlijke frisse en sprankelende single met een vlotte moderne beat! De jonge Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eerste eigen single te gaan maken.

Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor zijn allereerste single. Het resultaat mag er absoluut zijn! Een heerlijke frisse single met de titel; “Om bij jou te zijn” gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.